fbpx

Blog

Velkommen til min blog. Her vil jeg dele tanker, oplevelser, ideer og nye tiltag.

Blog
Kurser efteråret 2021

Kurser efteråret 2021

Ønsker du ro i en stresset hverdag? Ønsker du, at blive bedre til at mærke dine indre styrker, og har du glemt nærværet til dig selv, så se her. Nye kurser for de, der ønsker at lære sig selv bedre at kende. Der er åbent for tilmelding.

læs mere
Drømmer jeg, eller er jeg vågen?

Drømmer jeg, eller er jeg vågen?

Vore drømme rummer stort potentiale. Gennem de vågne drømme mærker vi ønsker og mål. Gennem de “sovende” drømme mærker vi vores autentiske længsler og potentialer til forandringer.

læs mere
JA hat og en NEJ hat

JA hat og en NEJ hat

« Tilbage til blogHar du oplevet at du altid sidder med nej hatten på, og bliver set skævt til af den grund? Bare rolig, det er ikke dig der er problemet. Det er hatten der ikke er sat ordentlig på. En sund nej hat, kan være nyttig, men det er vigtigt at vide hvad...

læs mere
Janteloven ramte mig.

Janteloven ramte mig.

Store dele af mit liv, har jeg haft en veludviklet indre kritiker. Den har altid være min tro væbner og loyale følgesvend. Den har været med mig i mine relationer, mit arbejdsliv, og mine potentielle drømme gennem livet. Men, da Janteloven ramte mig, blev jeg smigret.

læs mere
Den sure kost

Den sure kost

Det var en af de dage hvor jeg mødte en kæmpe stor kost. Den beklagede sig over hele tiden at skulle feje op efter de andre. I hvilke situationer er du træt af, at være den sure kost?

læs mere
Vilje – godt eller skidt?

Vilje – godt eller skidt?

Når et barn insisterende ligger sig foran indkøbsvognen og nægter at flytte sig før is er tilføjet indkøbslisten – vil mange forældre mene, at det er negativ vilje.

læs mere

Hør historier fra...

Andre, som har været hos mig

Stjerner

"Kirsten har en naturlig, ærlig, og positiv måde, at være på. Med sit rolige og lyttende væsen, har hun skabt tryghed og tillid, til at børnene har åbnet sig og snakke om den de har mistet. Hun er særlig god til at møde og støtte de børn som er særligt udfordret, her har hun knyttet stærke relationer, som har været værdifulde for børnene."

 

Stjerner

"Kirsten er utrolig dygtig til sit arbejde med børn og voksne. Hun er rolig, ærlig og har en vild evne til at kunne rumme alle mennesker.
Så er du ung, eller har du et barn, som har brug for hjælp til at arbejde med sorg, er sorggruppe det helt rigtige!"

 

Simone Bargmann Hammer

Stjerner

"Kirsten er super dygtig, en person som udstråler ro og er fantastisk til at lytte samt at hjælpe en igennem sorg. Vil helt klart anbefale Kirsten."

Stephanie Hammer

Få hjælp til at komme videre

Kontakt Kirsten Klynge

Certificeret ID Psykoterapeut.

Kirsten Klynge

    Hvad drejer henvendelsen sig om?

    Individuel terapiGruppeforløbAndet