fbpx

Terapi for børn

I terapi for børn giver vi barnet mulighed for at åbne sig op og berette om de følelser eller tanker, der kan være svære.

Individuel terapi for børn

Introduktion

Hvem henvender forløbet sig til?

For nogle børn tager det tid, at åbne sig op og berette om de følelser eller tanker der er svære. Derfor tager terapi med børn tid, nogle gange lang tid, inden vi når ind til kernen. Det er de små skridt, der gør forskellen på sigt. Derfor er den ballast vi giver børnene, så vigtig til deres videre liv, og hvordan de møder og favner det.

Ligesom voksne, oplever børn, at livet nogle gange tager nogle uventede drejninger. Ofte uønskede drejninger, som f.eks. forældres skilsmisse eller en forældres invaliderende sygdom eller værre endnu, død. 

Børn er meget loyale overfor dem, de holder af. Netop derfor kan det være rart at dele sin sorg, følelser, frustrationer og glæde, med en udenfor familien.

I mit arbejde med børn bruger jeg forskellige metoder som samtaleterapi, tegne/male terapi, drama, familieopstilling, natur, vredes øvelser, bamsekort, børnemeditationer, musik og kropslige øvelser. Altid tilpasset ud fra den udfordring, dit barn har brug for at arbejde med.

Som forældre vil du løbende blive orienteret om, hvad der sker i terapien, så du kan støtte op om processen hjemme.  

Jeg har god erfaring med børn som har oplevet:

  • Tab af en af sine nærmeste
  • Forældrenes skilsmisse

Inden dit barn starter i terapi, anbefaler jeg altid en samtale mellem mig og forældrene uden barnet. Denne samtale skal afklare om behovet for terapi til barnet, eller om forældrene selv kan få nogle redskaber med hjem, der kan hjælpe barnet. 

Indhold

Hvordan forløber terapi med børn

p

Start forældre samtale

p

Opstart – relations dannelse med barnet

p

Terapi med forskellige metoder

p

Afsluttende samtale

Pris

Pris, terapi med børn

kr. 750 for 60 min.

Kontakt mig her

Hør historier fra…

Andre, som har været hos mig

Stjerner

“Kirsten har en naturlig, ærlig, og positiv måde, at være på. Med sit rolige og lyttende væsen, har hun skabt tryghed og tillid, til at børnene har åbnet sig og snakke om den de har mistet. Hun er særlig god til at møde og støtte de børn som er særligt udfordret, her har hun knyttet stærke relationer, som har været værdifulde for børnene.”

 

Familieterapeut

Stjerner

“Kender du en ung der har oplevet tab af en forældre, så vil jeg anbefale jer dette tilbud. Kirsten har stor erfaring med sorggruppe og møder de unge med omsorg og empati.”

Mette Jørgensen

Stjerner

“Kirsten er super dygtig, en person som udstråler ro og er fantastisk til at lytte samt at hjælpe en igennem sorg. Vil helt klart anbefale Kirsten.”

Stephanie Hammer

Få hjælp til at komme videre

Kontakt Kirsten Klynge

Certificeret ID Psykoterapeut.

Kirsten Klynge

    Hvad drejer henvendelsen sig om?

    Individuel terapi for voksneIndividuel terapi for børn