fbpx

Stressbehandling

Der er forskel på at have travlt og være stresset. Stress er en tilstand der kan være invaliderende fordi den påvirker vores krop og psyke og tvinger os ind i en cirkel, der kan være svær at komme ud af igen.

Jeg tilbyder forebyggende og akut stressbehandling.

 

Indre vrede

Introduktion

Forebyggelse af stress samt stressbehandlingsforløb

Der er forskel på at have travlt og være stresset. Stress er en tilstand der kan være invaliderende fordi den påvirker vores krop og psyke og tvinger os ind i en cirkel, der kan være svær at komme ud af igen.

Træffer vi ikke selv valget om at stoppe op i tide, kan det ende med at det er kroppen der træffer valget for os – nogle gange med fatale eftervirkninger.

Stressbehandlingen tager udgangspunkt i behandling af symptomerne samt fokus på den bagvedliggende årsag til stressproblematikken. Uanset om årsagen til stressen ligger hos familie/familiemønstre, hos virksomheden eller om det handler om gamle vaner og mønstre.

Vi ser på alt fra ydre påvirkninger, indre overbevisninger, det fysiske, samt det oplevede. Metoden tager udgangspunkt i den nyeste forskning omkring stress, samt personlig og mental sundhed.

Jeg har en certificering indenfor stressbehandling, som Stressambassadør. 

Som stressambassadør er jeg ekspert indenfor stressområdet og er uddannet til at varetage stressproblematikker indenfor organisationer, teams samt hos den enkelte medarbejder.

Her kan du læse mere om Stressambassadør konceptet. Trivsel på arbejdspladsen – Humansupport

Priser

Hvad koster forløbet?

Jeg tilbyder:

Lille stresspakke kr. 2.895,-  

Stor stresspakke kr. 5.000,-

Kurset fra stress til indre ro kr. 1.995,-

Læs nærmere om de forskellige forløb/kurser nedenstående

Det er muligt at tilkøbe ekstra terapi/coach timer.

Kontakt mig her

Processen

Hvordan er processen i stressbehandlingsforløbet?

Den lille stresspakke (online)

Kan du mærke stressen banker på, men du føler endnu ikke at den har taget magten fra dig, så kan dette forløb være løsningen.

Hver fredag i 10 uger modtager du et link til en podcast med viden om stress samt nogle øvelser til selv refleksion. Udover de 10 online moduler vil du få en opstarts samtale med mig, hvor vi synliggør de lavthængende frugter som du kan arbejde med, for at stoppe din stresskurve. De 10 ugers online forløb afsluttes med en personlig samtale. Dette forløb er egnet til personer med milde stresssymptomer.

Pris kr. 2895,- pr. person

 

 

Kursus: Fra stress til indre ro

Forløbet fra stress til indre ro, henvender sig til dig, der til tider føler dig stresset, og som gerne vil have nogle redskaber – som en hjælp til selvhjælp – så du ikke havner i stress hjulet igen og igen.

Over 3 mødegange vil du blive præsenteret for forskellige praktiske øvelser og metoder, som kan bruges til ro, afslapning og indre velvære. Udover øvelserne, vil du få nogle redskaber til selvrefleksion over din egen handle og væremåde omkring stress, og hvordan du kan stoppe uhensigtsmæssige mønstre.

 Pris kr. 1.995,- pr. person for 3 kursusdage.

Se datoer her: klik

(Det er muligt at få dette kursus som en del af et firmaarrangement)

 

Den store stresspakke

Er du ramt af stress i moderat form, så kan dette større forløb være noget for dig. I et 10 ugers forløb, følger jeg dig hver uge, så vi kan tage hånd om, og gå mere i dybden, med dine strategier, dit energibarometer og din tilbagevenden til normal hverdag. I de 10 uger får du hver uge adgang til et modul med øvelser. Derudover har du hver 2. uge en samtale i min praksis, og hver 2. uge har vi en opfølgende samtale pr. telefon. Du vil blive fuldt nøje af mig i de 10 uger, så du hele tiden føler, at der er ekstra støttende hånd i ryggen. Dette forløb er egnet til personer med mild til moderat stress.

Pris kr. 5000,- pr. person

 

 

Hør historier fra…

Andre, som har været hos mig

Stjerner

"Kirsten har en naturlig, ærlig, og positiv måde, at være på. Med sit rolige og lyttende væsen, har hun skabt tryghed og tillid, til at børnene har åbnet sig og snakke om den de har mistet. Hun er særlig god til at møde og støtte de børn som er særligt udfordret, her har hun knyttet stærke relationer, som har været værdifulde for børnene."

 

Stjerner

"Kender du en ung der har oplevet tab af en forældre, så vil jeg anbefale jer dette tilbud. Kirsten har stor erfaring med sorggruppe og møder de unge med omsorg og empati."

Mette Jørgensen

Stjerner

"Kirsten er super dygtig, en person som udstråler ro og er fantastisk til at lytte samt at hjælpe en igennem sorg. Vil helt klart anbefale Kirsten."

Stephanie Hammer

Få hjælp til at komme videre

Kontakt Kirsten Klynge

Certificeret ID Psykoterapeut.

Kirsten Klynge

    Hvad drejer henvendelsen sig om?

    SorgterapiKraft og powerPårørende grupperStressbehandlingsforløbSanselighed og nærværIndre ro