fbpx

Terapi for voksne

Som en mælkebøtte i græsplænen, kan vi blive ved med at slå den med plæneklipperen. Først når vi får roden op, vil den ikke længere plage os.

Individuel terapi for voksne

Introduktion

Som en mælkebøtte i græsplænen, kan vi blive ved med at slå den med plæneklipperen, men den skyder hele tiden op igen. Først når vi får roden op, vil den ikke længere plage os.

Mange har forgæves forsøgt at ændre på uhensigtsmæssige mønstre, vaner og adfærd. Nogle har prøves i årevis, uden langvarig succes. Det er først når vi finder årsagen til vores adfærd og uopfyldte behov, at vi for alvor kan få den forandring vi søger.

I Individuel terapi fokuserer vi på de dele af dit liv som er svære eller udfordrende. Vi arbejder sammen om, at du får nogle redskaber til at håndtere det der fylder, så du kan træffe de valg og handlemuligheder, der er de rigtig for dig.

Når du begynder i terapi, har du måske været vant til at undertrykke dine følelser. Når du så begynder at mærke og arbejde med dem, kan du på kort sigt opleve det træls og ubehageligt. På længere sigt vil du få det langt bedre, når du får bearbejdet det, der volder dig smerte og problemer.

Det er de små skridt, der gør forskellen på sigt. 

 

Individuel terapi

kr. 750,- for 60-90 min.

Afbud: Er du forhindret i at komme til en aftale, skal du give besked senest 24 timer før. Ved senere afbud eller udeblivelse uden afbud, vil det fulde beløb blive opkrævet.

Det er ikke muligt at bruge henvisninger fra din egen læge hos mig, da Psykoterapeuter ikke er omfattet af den offentlige sygesikring.

Kontakt mig her

Processen

Hvordan er forløbet?

Hvor mange samtaler du har brug for er afhængig af hvad det er du har brug for.

Nogle går i terapi få gange, og andre går i terapi over en længere periode.

Første gang du kommer, vil vi starte med en relations samtale. En relations samtale er en snak om hvem du er, og hvad det er du søger hjælp til. Relations samtalen bruges til, at vi kan få et overordnet indtryk af hinanden og hvor du kan fornemme om du har tillid til at jeg kan hjælpe dig igennem det du ønsker at arbejde med i terapien.

Lad os være ærlige, at gå i terapi er ikke det samme som at smøre en rugbrødsmad. Det kræver mod. Når du går i terapi kommer du i kontakt med mange følelser. Nogle følelser vil være vidunderlige mens andre er nogen du vil ønske hen hvor peberet gror.

”når du er i stand til at se vejen – kan du gå vejen”.

Min fornemmeste opgave er, at gå vejen sammen med dig i et trygt og tillidsfuldt rum, hvor jeg styrer processen med mine terapeutiske værktøjer. Undervejs vil du få en hjælpende hånd når du har brug for det, og et lille skub når det er tiltrængt.

Få hjælp til at komme videre

Kontakt Kirsten Klynge

Certificeret ID Psykoterapeut.

Kirsten Klynge

    Hvad drejer henvendelsen sig om?

    Individuel terapi for voksneIndividuel terapi for børn