fbpx

Om mig

Livsterapi & selvudvikling v/Kirsten Klynge.

Klinik

Jeg er 48 år og mor til tre, hvoraf den ene har et handicap. Jeg er gift og bosat i rolige omgivelser udenfor Holstebro, hvor samtalerne finder sted.

Jeg tilbyder 

  • Individuel terapi til unge og voksne (selvværd, skilsmisse, depression, livsændringer mv.)
  • Stressbehandling
  • Kurser: ”Fra stress til indre ro” samt ”Sanselighed og nærvær”
  • Foredrag og kurser om det at være pårørende til en med ADHD og autisme.
  • Konsulentydelser

 Inden jeg blev selvstændig har jeg i mange år arbejde i uddannelsesverden, og har derigennem også været medspiller på projekter med Socialstyrelsen. Jeg har både professionelt og i frivilligt regi arbejde med mennesker i sorg og krise.

 Jeg er optaget af, hvordan den enkelte får fremkaldt egne ressourcer og mulighed for (igen) at tage styring i eget liv og skabe den forandring og trivsel den enkelte måtte ønske, også når man lever med svære livsvilkår.

Jeg er uddannet Psykoterapeut fra ID Academy, der har et integralt og holistisk perspektiv. Jeg er medlem af Dansk psykoterapeutforening.

 Jeg modtager løbende supervision og har efter endt psykoterapeutisk uddannelse forsat med at efteruddanne mig, så jeg bla. Kan tilføje certificeret stressambassadør, mindfuldness instruktør og sorggruppevejleder til mit cv.

 Som psykoterapeut bruger jeg mange forskellige metoder og teoretiske tilgange som eksempelvis psykoedukation, kognitiv terapi, adfærdsterapi, systemiske og narrative metoder, familieopstilling samt kunstneriske terapimetoder. Metoden jeg bruger, er altid afhængig af det du kommer med, og ønsker at belyse eller ændre.

Udover mit arbejdsliv har jeg et levet liv bag mig med de sorger og glæder, der hører et menneskeliv til. I mit arbejde som psykoterapeut trækker jeg på min uddannelsesmæssige baggrund og egen erfaring.

 Min erfaring er, at mange ønsker at haste igennem det svære og det der gør ondt, men det er de små skridt der gør forskellen på sigt. Jeg vil derfor være den ekstra støtte der gør, at du finder modet og udholdenheden til at arbejde videre med det der er svært.

Når du kommer i min praksis, udfolder vi din verden, så jeg kan hjælpe dig videre til det, der er rigtige for dig. Hos mig skal du ikke kæmpe for at blive forstået. Jeg vil møde dig med nærvær, åbenhed og lyttende ører, men også give dig det modspil du vil have brug for, i det der er svært.

Som Psykoterapeut er jeg underlagt tavshedspligt.

 

“Det er de små skridt, der gør forskellen på sigt.”

Kirsten Klynge

Korte fakta:

Livsterapi & selvudvikling v/Kirsten Klynge
Skivevej 173, 7500 Holstebro
ID Psykoterapeut

Medlem af Dansk Psykoterapeut forening

 

Kontakt mig her

Få hjælp til at komme videre

Kontakt Kirsten Klynge

Certificeret ID Psykoterapeut.

Kirsten Klynge

    Hvad drejer henvendelsen sig om?

    Individuel terapiGruppeforløbAndet