fbpx

Fra stress til indre ro

Har du brug for at finde ro i en stresset hverdag? Har du svært ved at finde ud af hvordan og på hvilken måde?

Indre ro

Introduktion

Hvem henvender kurset sig til?

Når vi bliver pressede og stressede, er vi ikke i balance med os selv. Nogle gange ved vi hvad det er der presser os, andre gange ved vi det ikke. Vi ved bare, at vi ikke har det godt, og ikke trives med det vi står i.

Mange har oplevet periodisk, at være stresset. Ofte en forbigående tilstand. Men er du syg af stress, er det en invaliderende tilstand, der kræver hurtig behandling.

Forløbet fra stress til indre ro, henvender sig til dig, der til tider føler dig stresset, og som gerne vil have nogle redskaber – som en hjælp til selvhjælp – så du ikke havner i stress hjulet igen og igen.

Over 3 mødegange vil du blive præsenteret for forskellige praktiske øvelser og metoder, som kan bruges til ro, afslapning og indre velvære. Udover øvelserne, vil du få nogle redskaber til selvrefleksion over din egen handle og væremåde omkring stress, og hvordan du kan arbejde videre med at stoppe uhensigtsmæssige mønstre. Hver mødegang er 90 minutter.

Kurset kræver ingen forkundskaber, kom som du er, og bliv inspireret. Det er de små skridt, der gør forskellen på sigt.

  1. dag:   Krop – hvordan slapper du af i kroppen

  Stress sætter sig i kroppen og kan næsten overtage styringen helt. Muskelspændinger, dårlig søvn, smerter, uro, nedsat immunforsvar, opblussen af gamle skavanker, hjertebanken kan være nogle af symptomerne. Første mødegang kigger vi på vore egne kropslige stresssymptomer og du bliver præsenteret for nogle øvelser der kan give afspænding, ro og oplevelsen af nærvær, så du kan få kontrollen og glæden ved din krop tilbage.

  1. dag:   Sind – hvordan slipper du tankestrømmen

  Dine tanker kan give både adfærdsmæssige, fysiske og psykiske stresssymptomer. Ligesom dine tanker påvirker dit selvværd i positiv eller negativ retning afhængig af måden hvorpå du tænker om dig selv.

  Hvis du går og grubler, spekulerer og bekymrer dig hele tiden, vedligeholder du et højt stressniveau. Hjernen tror nemlig at dine bekymringer foregår i virkeligheden, og derfor bliver den sat på overarbejde.

  Derfor er det en rigtig god ide at lære at give slip, inden de når at udvikle sig til flere unødvendige bekymringer. Det betyder dog ikke, at man skal forsøge at undertrykke tankerne – det gør ofte bare det hele værre. Det betyder i stedet, at man skal lære ikke at reagere på tankerne, når de opstår, men i stedet blot lade dem passere frit gennem sindet.

  1. dag:   Sjæl – hvordan accepterer eller slipper du det du ikke selv kan styre

  Vi kigger på selvværd, selvtillid og selvrespekten, og hvordan vi kan fastholde fokus i det der er det rigtige for os. Lever vi i overensstemmelse med vore egne indre værdier? Hvad bliver vi presset af, og hvornår hvordan kan vi gøre os selv mere resiliens overfor andres meninger og fastholde troen på os selv.

  Pris pr. person kr. 1.995,-

  Der afvikles løbende kurer, så ring og forhør om næste mulighed.

  Der vil være max. 12 deltagere på et hold.

  Kontakt og tilmelding her

  Få hjælp til at komme videre

  Kontakt Kirsten Klynge

  Certificeret ID Psykoterapeut.

  Kirsten Klynge

   Hvad drejer henvendelsen sig om?

   SorgterapiKraft og powerPårørende grupperStressbehandlingsforløbSanselighed og nærværIndre ro