fbpx

Fra stress til indre ro

Har du brug for at finde ro i en stresset hverdag? Har du svært ved at finde ud af hvordan og på hvilken måde?

Indre ro

Introduktion

Hvem henvender kurset sig til?

Når vi bliver pressede og stressede, er vi ikke i balance med os selv. Nogle gange ved vi hvad det er der presser os, andre gange ved vi det ikke. Vi ved bare, at vi ikke har det godt, og ikke trives med det vi står i.

Mange har oplevet periodisk, at være stresset. Ofte en forbigående tilstand. Men er du syg af stress, er det en invaliderende tilstand, der kræver hurtig behandling.

Forløbet fra stress til indre ro, henvender sig til dig, der til tider føler dig stresset, og som gerne vil have nogle redskaber – som en hjælp til selvhjælp – så du ikke havner i stress hjulet igen og igen.

Over 3 mødegange vil du blive præsenteret for forskellige praktiske øvelser og metoder, som kan bruges til ro, afslapning og indre velvære. Udover øvelserne, vil du få nogle redskaber til selvrefleksion over din egen handle og væremåde omkring stress, og hvordan du kan arbejde videre med at stoppe uhensigtsmæssige mønstre. Hver mødegang er 90 minutter.

Kurset kræver ingen forkundskaber, kom som du er, og bliv inspireret. Det er de små skridt, der gør forskellen på sigt.

Pris pr. person kr. 1.495,-

Hold 1: Den 14/09, 28/09, 12/10-2021

Vi mødes 3 gange i tidsrummet kl. 19.00 – 20.30. 

Kontakt mig her

Processen

Hvordan er kurset?

I et forløb over 3 gange bliver du præsenteret for forskellige metoder som kan bruges til ro, afslapning eller indre velvære.

  • Krop – hvordan slapper du i kroppen
  • Sind – hvordan slipper du tankestrømmene
  • Sjæl – hvordan accepterer eller slipper du det du ikke selv kan styre.

 

Hør historier fra…

Andre, som har været hos mig

Stjerner

"Kirsten har en naturlig, ærlig, og positiv måde, at være på. Med sit rolige og lyttende væsen, har hun skabt tryghed og tillid, til at børnene har åbnet sig og snakke om den de har mistet. Hun er særlig god til at møde og støtte de børn som er særligt udfordret, her har hun knyttet stærke relationer, som har været værdifulde for børnene."

 

Stjerner

"Kender du en ung der har oplevet tab af en forældre, så vil jeg anbefale jer dette tilbud. Kirsten har stor erfaring med sorggruppe og møder de unge med omsorg og empati."

Mette Jørgensen

Stjerner

"Kirsten er super dygtig, en person som udstråler ro og er fantastisk til at lytte samt at hjælpe en igennem sorg. Vil helt klart anbefale Kirsten."

Stephanie Hammer

Få hjælp til at komme videre

Kontakt Kirsten Klynge

Certificeret ID Psykoterapeut.

Kirsten Klynge

    Hvad drejer henvendelsen sig om?

    Sorg grupperKraft og powerPårørende grupperBrud med familienSanselighed og nærværIndre ro