fbpx

Har du det svært med konflikter?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce ullamcorper nulla volutpat.

Angst for konflikter kan være en stor forhindring for at skabe nærhed i dine relationer. Hvis du ikke markerer dine grænser, siger din mening og stiller krav, risikerer du, at problemerne hober sig op, og til sidst eksploderer i hovedet på dig og mennesker omkring dig. Du risikerer at det er andre mennesker, der styrer dig og jeres relation, og i sidste ende, at du ikke kan genkende dig selv.

Årsagen til at du er bange for konflikter kan f.eks. være; du oplever at din mening ikke betyder noget, du frygter at få anklager og angreb retur, du er usikker på om du har ret til at føle som du gør.

Uanset hvad dine grunde er, så kan du lære at håndtere konflikter, så du får sagt det er er vigtigt for dig, så du får din egen synlighed frem, uden at være bange for efterspillet.

Alle mennesker besidder en indre kraft og power, der er med til at give dem styrke og modet til at gå ind i konflikter – uden at de bliver farlige.

Desværre findes der nogle, der aldrig finder ind til den indre kraft og power. Fordi de er bange? Fordi de har givet op? Fordi de er dovne? Årsagerne kan være mange, men som en ægte Vestjyde, så vil jeg have fuld valuta – så jeg vil OGSÅ have min indre kraft og power.

Vil du have din?

Mit navn er Kirsten Klynge, og jeg arbejder til dagligt med livsterapi og selvudvikling. Jeg tilbyder både individuelt terapi til voksne og børn samt gruppeforløb.

Kontakt mig her

Få hjælp til at komme videre

Kontakt Kirsten Klynge

Certificeret ID Psykoterapeut.

Kirsten Klynge

    Hvad drejer henvendelsen sig om?

    Individuel terapiGruppeforløbAndet