fbpx

Har du det svært med konflikter?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce ullamcorper nulla volutpat.

Angst for konflikter kan være en stor forhindring for at skabe nærhed i dine relationer. Hvis du ikke markerer dine grænser, siger din mening og stiller krav, risikerer du, at problemerne hober sig op, og til sidst eksploderer i hovedet på dig og mennesker omkring dig. Du risikerer at det er andre mennesker, der styrer dig og jeres relation, og i sidste ende, at du ikke kan genkende dig selv.

Årsagen til at du er bange for konflikter kan f.eks. være; du oplever at din mening ikke betyder noget, du frygter at få anklager og angreb retur, du er usikker på om du har ret til at føle som du gør.

Uanset hvad dine grunde er, så kan du lære at håndtere konflikter, så du får sagt det er er vigtigt for dig, så du får din egen synlighed frem, uden at være bange for efterspillet.

Alle mennesker besidder en indre kraft og power, der er med til at give dem styrke og modet til at gå ind i konflikter – uden at de bliver farlige.

Desværre findes der nogle, der aldrig finder ind til den indre kraft og power. Fordi de er bange? Fordi de har givet op? Fordi de er dovne? Årsagerne kan være mange, men som en ægte Vestjyde, så vil jeg have fuld valuta – så jeg vil OGSÅ have min indre kraft og power.

Vil du have din?

Mit navn er Kirsten Klynge, og jeg arbejder til dagligt med livsterapi og selvudvikling. Jeg tilbyder både individuelt terapi til voksne og børn samt gruppeforløb.

Kontakt mig her

Hør historier fra...

Andre, som har været hos mig

Stjerner

"Kirsten har en naturlig, ærlig, og positiv måde, at være på. Med sit rolige og lyttende væsen, har hun skabt tryghed og tillid, til at børnene har åbnet sig og snakke om den de har mistet. Hun er særlig god til at møde og støtte de børn som er særligt udfordret, her har hun knyttet stærke relationer, som har været værdifulde for børnene."

 

Stjerner

"Kirsten er utrolig dygtig til sit arbejde med børn og voksne. Hun er rolig, ærlig og har en vild evne til at kunne rumme alle mennesker.
Så er du ung, eller har du et barn, som har brug for hjælp til at arbejde med sorg, er sorggruppe det helt rigtige!"

 

Simone Bargmann Hammer

Stjerner

"Kirsten er super dygtig, en person som udstråler ro og er fantastisk til at lytte samt at hjælpe en igennem sorg. Vil helt klart anbefale Kirsten."

Stephanie Hammer

Få hjælp til at komme videre

Kontakt Kirsten Klynge

Certificeret ID Psykoterapeut.

Kirsten Klynge

    Hvad drejer henvendelsen sig om?

    Individuel terapiGruppeforløbAndet