fbpx

Sorg

Har du nogle gange svært ved at mærke, om du lever dit eget eller andres liv. Bare rolig, du er ikke alene.

Som terapeut møder jeg mange former for sorg. Sorgen over at have mistet en elsket, sygdom, tillidsbrud, uønskede livsændringer osv.  Sorg er en følelse, som vi vil opleve mange gange i livet.

Sorgen over at have mistet sig selv, er for mange rigtig svær. Ikke at være tro mod sig selv og egne værdier, at have strakt sig for langt, og pludselig mærke smækket fra elastikken, der kommer tilbage.

Den smerte der rammer kan være svær at håndtere, og nogle har brug for at placere skyld på smerten, de holder andre ansvarlige for deres lidelse, men tager du ikke dit eget ansvar på dig, vil du ikke finde den lindring du søger.

Du har ikke ansvaret for andres adfærd, men du har ansvaret for din egen. Er du tro mod dig selv? Kan og tør du stå ved egne grænser? Udlever du egne eller andres drømme? Udlever du dit eget fulde potentiale, eller lader du andre styre dem?

Har du nogle gange svært ved at mærke, om du lever dit eget eller andres liv. Bare rolig, du er ikke alene. Vi mennesker har alle perioder, hvor det er svært at mærke, svært at fokusere eller prioritere, men når alt kommer til alt, så er der kun en der har ansvaret for dit liv, og det er dig selv. Så hvornår tager du rattet og styrer selv?

Kirsten Klynge

Mit navn er Kirsten Klynge, og jeg arbejder til dagligt med livsterapi og selvudvikling. Jeg tilbyder både individuelt terapi til voksne og børn samt gruppeforløb.

Kontakt mig her

Hør historier fra...

Andre, som har været hos mig

Stjerner

"Kirsten har en naturlig, ærlig, og positiv måde, at være på. Med sit rolige og lyttende væsen, har hun skabt tryghed og tillid, til at børnene har åbnet sig og snakke om den de har mistet. Hun er særlig god til at møde og støtte de børn som er særligt udfordret, her har hun knyttet stærke relationer, som har været værdifulde for børnene."

 

Stjerner

"Kirsten er utrolig dygtig til sit arbejde med børn og voksne. Hun er rolig, ærlig og har en vild evne til at kunne rumme alle mennesker.
Så er du ung, eller har du et barn, som har brug for hjælp til at arbejde med sorg, er sorggruppe det helt rigtige!"

 

Simone Bargmann Hammer

Stjerner

"Kirsten er super dygtig, en person som udstråler ro og er fantastisk til at lytte samt at hjælpe en igennem sorg. Vil helt klart anbefale Kirsten."

Stephanie Hammer

Få hjælp til at komme videre

Kontakt Kirsten Klynge

Certificeret ID Psykoterapeut.

Kirsten Klynge

    Hvad drejer henvendelsen sig om?

    Individuel terapiGruppeforløbAndet