fbpx

Sorg

Har du nogle gange svært ved at mærke, om du lever dit eget eller andres liv. Bare rolig, du er ikke alene.

Som terapeut møder jeg mange former for sorg. Sorgen over at have mistet en elsket, sygdom, tillidsbrud, uønskede livsændringer osv.  Sorg er en følelse, som vi vil opleve mange gange i livet.

Sorgen over at have mistet sig selv, er for mange rigtig svær. Ikke at være tro mod sig selv og egne værdier, at have strakt sig for langt, og pludselig mærke smækket fra elastikken, der kommer tilbage.

Den smerte der rammer kan være svær at håndtere, og nogle har brug for at placere skyld på smerten, de holder andre ansvarlige for deres lidelse, men tager du ikke dit eget ansvar på dig, vil du ikke finde den lindring du søger.

Du har ikke ansvaret for andres adfærd, men du har ansvaret for din egen. Er du tro mod dig selv? Kan og tør du stå ved egne grænser? Udlever du egne eller andres drømme? Udlever du dit eget fulde potentiale, eller lader du andre styre dem?

Har du nogle gange svært ved at mærke, om du lever dit eget eller andres liv. Bare rolig, du er ikke alene. Vi mennesker har alle perioder, hvor det er svært at mærke, svært at fokusere eller prioritere, men når alt kommer til alt, så er der kun en der har ansvaret for dit liv, og det er dig selv. Så hvornår tager du rattet og styrer selv?

Kirsten Klynge

Mit navn er Kirsten Klynge, og jeg arbejder til dagligt med livsterapi og selvudvikling. Jeg tilbyder både individuelt terapi til voksne og børn samt gruppeforløb.

Kontakt mig her

Få hjælp til at komme videre

Kontakt Kirsten Klynge

Certificeret ID Psykoterapeut.

Kirsten Klynge

    Hvad drejer henvendelsen sig om?

    Individuel terapiGruppeforløbAndet