fbpx

En del af livet er at støde ind i sorger og bekymringer

Vores liv kan ændres med et slag, f.eks. hvis vi udsættes for sygdom, skilsmisse, fyringer, stress eller død. Når livet pludseligt byder på belastninger, reagerer vi meget forskelligt og helt individuelt.

I perioder føler vi os stærke og oplever belastninger som udfordringer. I andre perioder føler vi os svage og oplever små belastninger som problemer. Vi reagerer ikke ens fra gang til gang. Reaktionerne afhænger af mange ting:

  • Hvem der rammes og af hvad.
  • Hvornår på livets vej man rammes.
  • Hvilke erfaringer den enkelte gemmer på.
  • Hvad der ligger af tidligere ubearbejdede oplevelser.
  • Hvilke mennesker der omgiver den enkelte

Vi er i dagligdagen vant til at kontrollere og styre vore følelser og kropslige reaktioner. Derfor er det for nogle mennesker svært at turde give slip og give efter for følelserne, men det er vigtigt at acceptere, at der er ikke én rigtig måde at håndtere kriser på. Det er naturligt og sundt at reagere, når livet gør ondt. Det er imidlertid ikke sundt, at fortsætte sin kontrollerede adfærd.

Vi kan ikke løbe væk fra smerter uanset om de er fysisk eller psykiske, de vil altid indhente os på et tidspunkt. Så hvorfor ikke gøre noget ved dem nu? Hvad holder dig tilbage?

Kirsten Klynge

Mit navn er Kirsten Klynge, og jeg arbejder til dagligt med livsterapi og selvudvikling. Jeg tilbyder både individuelt terapi til voksne og børn samt gruppeforløb.

Kontakt mig her

Hør historier fra...

Andre, som har været hos mig

Stjerner

"Kirsten har en naturlig, ærlig, og positiv måde, at være på. Med sit rolige og lyttende væsen, har hun skabt tryghed og tillid, til at børnene har åbnet sig og snakke om den de har mistet. Hun er særlig god til at møde og støtte de børn som er særligt udfordret, her har hun knyttet stærke relationer, som har været værdifulde for børnene."

 

Stjerner

"Kirsten er utrolig dygtig til sit arbejde med børn og voksne. Hun er rolig, ærlig og har en vild evne til at kunne rumme alle mennesker.
Så er du ung, eller har du et barn, som har brug for hjælp til at arbejde med sorg, er sorggruppe det helt rigtige!"

 

Simone Bargmann Hammer

Stjerner

"Kirsten er super dygtig, en person som udstråler ro og er fantastisk til at lytte samt at hjælpe en igennem sorg. Vil helt klart anbefale Kirsten."

Stephanie Hammer

Få hjælp til at komme videre

Kontakt Kirsten Klynge

Certificeret ID Psykoterapeut.

Kirsten Klynge

    Hvad drejer henvendelsen sig om?

    Individuel terapiGruppeforløbAndet