fbpx

En del af livet er at støde ind i sorger og bekymringer

Vores liv kan ændres med et slag, f.eks. hvis vi udsættes for sygdom, skilsmisse, fyringer, stress eller død. Når livet pludseligt byder på belastninger, reagerer vi meget forskelligt og helt individuelt.

I perioder føler vi os stærke og oplever belastninger som udfordringer. I andre perioder føler vi os svage og oplever små belastninger som problemer. Vi reagerer ikke ens fra gang til gang. Reaktionerne afhænger af mange ting:

  • Hvem der rammes og af hvad.
  • Hvornår på livets vej man rammes.
  • Hvilke erfaringer den enkelte gemmer på.
  • Hvad der ligger af tidligere ubearbejdede oplevelser.
  • Hvilke mennesker der omgiver den enkelte

Vi er i dagligdagen vant til at kontrollere og styre vore følelser og kropslige reaktioner. Derfor er det for nogle mennesker svært at turde give slip og give efter for følelserne, men det er vigtigt at acceptere, at der er ikke én rigtig måde at håndtere kriser på. Det er naturligt og sundt at reagere, når livet gør ondt. Det er imidlertid ikke sundt, at fortsætte sin kontrollerede adfærd.

Vi kan ikke løbe væk fra smerter uanset om de er fysisk eller psykiske, de vil altid indhente os på et tidspunkt. Så hvorfor ikke gøre noget ved dem nu? Hvad holder dig tilbage?

Kirsten Klynge

Mit navn er Kirsten Klynge, og jeg arbejder til dagligt med livsterapi og selvudvikling. Jeg tilbyder både individuelt terapi til voksne og børn samt gruppeforløb.

Kontakt mig her

Få hjælp til at komme videre

Kontakt Kirsten Klynge

Certificeret ID Psykoterapeut.

Kirsten Klynge

    Hvad drejer henvendelsen sig om?

    Individuel terapiGruppeforløbAndet