fbpx

Vilje – godt eller skidt?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce ullamcorper nulla volutpat.

Når et barn insisterende ligger sig foran indkøbsvognen og nægter at flytte sig før is er tilføjet indkøbslisten – vil mange forældre mene, at det er negativ vilje.

Når kæresten kæmper sig igennem de sidste kilometer af en Ironman – vil mange mene, at det er positiv vilje.

Men hvordan er viljen i vore relationer?

Kan du genkende situationer hvor du stædigt har holdt fast, men burde have bøjet dig? Og er der situationer hvor du har været eftergivende, men i bagklogskaben ville ønske, at du havde holdt fast?

Vilje er godt, men sætter vi den forkerte ladning på, får vi ikke det udbytte vi håber, og vi kan risikere at komme i konflikt med os selv eller andre.

Har du viljen til at kigge på dig selv og se om du er for viljestærk eller for viljeløs?

Mit navn er Kirsten Klynge, og jeg arbejder til dagligt med livsterapi og selvudvikling. Jeg tilbyder både individuelt terapi til voksne og børn samt gruppeforløb.

Kontakt mig her

Hør historier fra...

Andre, som har været hos mig

Stjerner

"Kirsten har en naturlig, ærlig, og positiv måde, at være på. Med sit rolige og lyttende væsen, har hun skabt tryghed og tillid, til at børnene har åbnet sig og snakke om den de har mistet. Hun er særlig god til at møde og støtte de børn som er særligt udfordret, her har hun knyttet stærke relationer, som har været værdifulde for børnene."

 

Stjerner

"Kirsten er utrolig dygtig til sit arbejde med børn og voksne. Hun er rolig, ærlig og har en vild evne til at kunne rumme alle mennesker.
Så er du ung, eller har du et barn, som har brug for hjælp til at arbejde med sorg, er sorggruppe det helt rigtige!"

 

Simone Bargmann Hammer

Stjerner

"Kirsten er super dygtig, en person som udstråler ro og er fantastisk til at lytte samt at hjælpe en igennem sorg. Vil helt klart anbefale Kirsten."

Stephanie Hammer

Få hjælp til at komme videre

Kontakt Kirsten Klynge

Certificeret ID Psykoterapeut.

Kirsten Klynge

    Hvad drejer henvendelsen sig om?

    Individuel terapiGruppeforløbAndet