fbpx

Et hjerte der brister, oversvømmer alt.

Når vores hjerte brister, kommer følelserne strømmende over os som en tsunami og tager alt liv, farve og positivitet med sig. Vi svømmer og kæmper på overfladen, men understrømmen flår i os, indtil vi på et tidspunkt må overgive os, og lade os drive med.

Jeg møder mange, der føler, at de skal videre, inden de er klar. De kæmper mod strømmen af andres forventninger om, at de “skal op på hesten igen” eller “nu må du snart være ovre det”.

Jeg møder også de, der mange år efter hjerte-tsunamien har ramt, klamrer sig til tømmerflåden, og kalder på andre, til at redde dem i land, uden selv, at sætte årerne i vandet.

Et bristet hjerte tager den tid, et bristet hjerte skal tage, men det vil være godt, hvis du rummer følelsen, lidt længere.

Oversvømmelser skal drænes, have tid og kærlig pleje, for atter at få noget til at gro. Giv dig selv lov. Dit hjerte har godt af det.

Det er de små skrift, der forskellen på sigt.

Kirsten Klynge

Mit navn er Kirsten Klynge, og jeg arbejder til dagligt med livsterapi og selvudvikling. Jeg tilbyder både individuelt terapi til voksne og børn samt gruppeforløb.

Kontakt mig her

Få hjælp til at komme videre

Kontakt Kirsten Klynge

Certificeret ID Psykoterapeut.

Kirsten Klynge

    Hvad drejer henvendelsen sig om?

    Individuel terapiGruppeforløbAndet