fbpx

Et hjerte der brister, oversvømmer alt.

Når vores hjerte brister, kommer følelserne strømmende over os som en tsunami og tager alt liv, farve og positivitet med sig. Vi svømmer og kæmper på overfladen, men understrømmen flår i os, indtil vi på et tidspunkt må overgive os, og lade os drive med.

Jeg møder mange, der føler, at de skal videre, inden de er klar. De kæmper mod strømmen af andres forventninger om, at de “skal op på hesten igen” eller “nu må du snart være ovre det”.

Jeg møder også de, der mange år efter hjerte-tsunamien har ramt, klamrer sig til tømmerflåden, og kalder på andre, til at redde dem i land, uden selv, at sætte årerne i vandet.

Et bristet hjerte tager den tid, et bristet hjerte skal tage, men det vil være godt, hvis du rummer følelsen, lidt længere.

Oversvømmelser skal drænes, have tid og kærlig pleje, for atter at få noget til at gro. Giv dig selv lov. Dit hjerte har godt af det.

Det er de små skrift, der forskellen på sigt.

Kirsten Klynge

Mit navn er Kirsten Klynge, og jeg arbejder til dagligt med livsterapi og selvudvikling. Jeg tilbyder både individuelt terapi til voksne og børn samt gruppeforløb.

Kontakt mig her

Hør historier fra...

Andre, som har været hos mig

Stjerner

"Kirsten har en naturlig, ærlig, og positiv måde, at være på. Med sit rolige og lyttende væsen, har hun skabt tryghed og tillid, til at børnene har åbnet sig og snakke om den de har mistet. Hun er særlig god til at møde og støtte de børn som er særligt udfordret, her har hun knyttet stærke relationer, som har været værdifulde for børnene."

 

Stjerner

"Kirsten er utrolig dygtig til sit arbejde med børn og voksne. Hun er rolig, ærlig og har en vild evne til at kunne rumme alle mennesker.
Så er du ung, eller har du et barn, som har brug for hjælp til at arbejde med sorg, er sorggruppe det helt rigtige!"

 

Simone Bargmann Hammer

Stjerner

"Kirsten er super dygtig, en person som udstråler ro og er fantastisk til at lytte samt at hjælpe en igennem sorg. Vil helt klart anbefale Kirsten."

Stephanie Hammer

Få hjælp til at komme videre

Kontakt Kirsten Klynge

Certificeret ID Psykoterapeut.

Kirsten Klynge

    Hvad drejer henvendelsen sig om?

    Individuel terapiGruppeforløbAndet