fbpx

Janteloven ramte mig.

Store dele af mit liv, har jeg haft en veludviklet indre kritiker. Den har altid være min tro væbner og loyale følgesvend. Den har været med mig i mine relationer, mit arbejdsliv, og mine potentielle drømme gennem livet.

Når lokummet brændte, var min indre kritiker altid med mig. Klar til at fortælle, hvordan og hvorfor jeg fejlede. Den guidede mig venligt, men bestemt over til mit eget hjørne, så de der var klogere, smukkere, slankere og havde mere like-ability end mig, kunne komme frem i lyset.

For nylig forfulgte jeg en mangeårig drøm, og i den forbindelse var der nogle, der ville oplyse mig om Jantelovens love og bestemmelser. Ordene blev sagt en dag, hvor min indre kritiker havde en fridag. Så i stedet for at blive ked af det eller sur, så blev jeg simpelthen så smigret.

Ordene handlede ikke om hvorvidt mine kompetencer var (u)tilstrækkelig, men i højere grad om ”den anden”. Og det var det der smigrede mig. Tænk sig, at en anden ligefrem har brug for at tage ”loven” i hånden, for at holde mig på plads. Alle, der kender mig ved, at jeg ikke kan puttes i en label-kasse.

Selv min indre kritiker blev så fornærmet over det, at den smækkede med døren, og valgte at holde en ekstra fridag.

Følger du Janteloven? Eller tør du sende den retur til afsender igen?

Kirsten Klynge

Mit navn er Kirsten Klynge, og jeg arbejder til dagligt med livsterapi og selvudvikling. Jeg tilbyder både individuelt terapi til voksne og børn samt gruppeforløb.

Kontakt mig her

Hør historier fra...

Andre, som har været hos mig

Stjerner

"Kirsten har en naturlig, ærlig, og positiv måde, at være på. Med sit rolige og lyttende væsen, har hun skabt tryghed og tillid, til at børnene har åbnet sig og snakke om den de har mistet. Hun er særlig god til at møde og støtte de børn som er særligt udfordret, her har hun knyttet stærke relationer, som har været værdifulde for børnene."

 

Stjerner

"Kirsten er utrolig dygtig til sit arbejde med børn og voksne. Hun er rolig, ærlig og har en vild evne til at kunne rumme alle mennesker.
Så er du ung, eller har du et barn, som har brug for hjælp til at arbejde med sorg, er sorggruppe det helt rigtige!"

 

Simone Bargmann Hammer

Stjerner

"Kirsten er super dygtig, en person som udstråler ro og er fantastisk til at lytte samt at hjælpe en igennem sorg. Vil helt klart anbefale Kirsten."

Stephanie Hammer

Få hjælp til at komme videre

Kontakt Kirsten Klynge

Certificeret ID Psykoterapeut.

Kirsten Klynge

    Hvad drejer henvendelsen sig om?

    Individuel terapiGruppeforløbAndet