fbpx

JA hat og en NEJ hat

Har du oplevet at du altid sidder med nej hatten på, og bliver set skævt til af den grund?

Bare rolig, det er ikke dig der er problemet. Det er hatten der ikke er sat ordentlig på.

En sund nej hat, kan være nyttig, men det er vigtigt at vide hvad indholdet i nej hatten er, for at den kan være nyttig.

Er det bekymring for at tingene går for hurtigt frem? Bekymring for om ændringerne kan bære? Står indsatsen mål med resultatet? Gør ændringen noget ved vores relation?

De fleste af os vil gerne ”se pæne ud”, og derfor sætter vi vores hat som vi vil. Både ja og nej hatte kan være rigtige, men måske en anden vil klæde os bedre?

Hvis hatten er symbolet på kommunikation, så handler det om at finde den hat der er bedst egnet til dig, og får dig til at fremstå på den måde du gerne vil ses og høres.

Det handler om at kommunikere, hvad det egentlig er du mener. For uanset om det er ja eller nej hatte du bruger i din kommunikation, så handler det i virkeligheden om – at hatten passer

Mit navn er Kirsten Klynge, og jeg arbejder til dagligt med livsterapi og selvudvikling. Jeg tilbyder både individuelt terapi til voksne og børn samt gruppeforløb.

Kontakt mig her

Hør historier fra...

Andre, som har været hos mig

Stjerner

"Kirsten har en naturlig, ærlig, og positiv måde, at være på. Med sit rolige og lyttende væsen, har hun skabt tryghed og tillid, til at børnene har åbnet sig og snakke om den de har mistet. Hun er særlig god til at møde og støtte de børn som er særligt udfordret, her har hun knyttet stærke relationer, som har været værdifulde for børnene."

 

Stjerner

"Kirsten er utrolig dygtig til sit arbejde med børn og voksne. Hun er rolig, ærlig og har en vild evne til at kunne rumme alle mennesker.
Så er du ung, eller har du et barn, som har brug for hjælp til at arbejde med sorg, er sorggruppe det helt rigtige!"

 

Simone Bargmann Hammer

Stjerner

"Kirsten er super dygtig, en person som udstråler ro og er fantastisk til at lytte samt at hjælpe en igennem sorg. Vil helt klart anbefale Kirsten."

Stephanie Hammer

Få hjælp til at komme videre

Kontakt Kirsten Klynge

Certificeret ID Psykoterapeut.

Kirsten Klynge

    Hvad drejer henvendelsen sig om?

    Individuel terapiGruppeforløbAndet