fbpx

Leger du med ilden? Eller danser du med den?

Jeg har aldrig leget med ilden, det er jeg opdraget til ikke at gøre, for den underliggende tone var, at det kunne være farligt. Farligt, hvis jeg ikke viste ilden respekt, med fare for at den kunne komme ud af kontrol.

Men må jeg danse med den?

For mig er det en dans. En leg med ilden om hele tiden at give tilpas varme, styrke, eventyr og omsorg, uden at ilden eller jeg må give fortabt.

Jeg varmer mig ved ilden. Jeg hygger mig ved ilden. Jeg bliver hypnotiseret af den. Går jeg på den brænder jeg mig, og hvis jeg ikke passer på går den ud. Putter jeg for meget næring til flammen, vil den blusse op så jeg brænder mig og må rykke væk igen.

Hvis Kærlighed var som ild, hvordan ville du så behandle den? Ville du lade det være op til andre, om du skal varmes, næres, brændes eller lade din flamme gå ud?

Kan du danse med kærlighedens ild, eller har du brug for en håndsrækning?

Mit navn er Kirsten Klynge, og jeg arbejder til dagligt med livsterapi og selvudvikling. Jeg tilbyder både individuelt terapi til voksne og børn samt gruppeforløb.

Kontakt mig her

Hør historier fra...

Andre, som har været hos mig

Stjerner

"Kirsten har en naturlig, ærlig, og positiv måde, at være på. Med sit rolige og lyttende væsen, har hun skabt tryghed og tillid, til at børnene har åbnet sig og snakke om den de har mistet. Hun er særlig god til at møde og støtte de børn som er særligt udfordret, her har hun knyttet stærke relationer, som har været værdifulde for børnene."

 

Stjerner

"Kirsten er utrolig dygtig til sit arbejde med børn og voksne. Hun er rolig, ærlig og har en vild evne til at kunne rumme alle mennesker.
Så er du ung, eller har du et barn, som har brug for hjælp til at arbejde med sorg, er sorggruppe det helt rigtige!"

 

Simone Bargmann Hammer

Stjerner

"Kirsten er super dygtig, en person som udstråler ro og er fantastisk til at lytte samt at hjælpe en igennem sorg. Vil helt klart anbefale Kirsten."

Stephanie Hammer

Få hjælp til at komme videre

Kontakt Kirsten Klynge

Certificeret ID Psykoterapeut.

Kirsten Klynge

    Hvad drejer henvendelsen sig om?

    Individuel terapiGruppeforløbAndet